Hos Enggaardens Kartofler har vi et stort udvalg af forskellige spisekartofler til private salg, men også særlig velegnet til industriskrælning. Nedenfor kan du få et overblik over, hvilke sorter vi fører og hvordan de er i farven og formen. Du kan også se, om kartoffelsorten er kogefast eller løskogende. Til slut kan du se, om det er en kartoffelsort, som er velegnet til industriskrælning. Hvis du vil vide mere om kartoffelsorten, har vi skrevet lidt mere om dem under skemaet.

Har I spørgsmål, er I velkommen til at kontakte os her

Kartoffelsorten Lilly

Kartoffelsorten Lilly er en gul, rundoval kartoffel med pænt skind. Kartoflen er fast kogende, hvilket gør den særligt velegnet til ovn, mos og bagning. Lilly kartoflen giver altså en god fylde til din madlavning. Desuden minder kartoffelsorten Lilly om en god gammeldags Bintje-type. Så en god kartoffel, hvis du kan lide en kartoffel, der kan tage noget sovs

Kartoffelsorten Ditta

Kartoffelsorten Ditta er gul, langoval med pænt skind. Ditta er en kogefast kartoffel, som er kendetegnet ved at have en god nøddeagtig smag. Kartoflen gør sig godt, hvis du ønsker at servere en fuldstændig fast kartoffel. Det kan fx være i en god kartoffelsalat eller andre kolde kartoffelretter.

Kartoffelsorten Solist

Kartoffelsorten Solist er en oval, lysgul kartoffel. Kartoflen er en fantastisk sommer- og efterårskartoffel. Solist har en dejlig smag af ny kartoffel om sommeren, hvor skindet sidder meget løst. Om efteråret er kartoflen også velegnet som almindelig kogekartoffel. Med Solist får du en god allround kartoffel, som også egner sig til industriskrælning.

Kartoffelsorten Folva

Kartoffelsorten Folva er en oval, gul kartoffel med pænt skind. Kartoflen er kogefast og en typisk efterårs- og vinterkartoffel. Folva er kendetegnet ved, at den har en lidt nøddeagtig smag. Så Folva er en allround kartoffel til dig, der ønsker en fast kartoffel med god smag.

Kartoffelsorten Salome

Kartoffelsorten Salome er en oval, gul kartoffel. Salome er en forholdsvis kogefast allround kartoffel. Kartoflen er kendetegnet ved, at den har meget flade øjne. Det gør den derfor velegnet til industriskrælning med et meget lavt skrællesvind. En kartoffel, som egner sig til de fleste middagsretter.

Kartoffelsorten Fakse

Kartoffelsorten Fakse er en oval, gul kartoffel. Kartoflen er en fast til forholdsvis kogefast kartoffel. Fakse er meget velegnet til industriskrælning på grund af det lave skrællesvind. Derudover er kartoflen en god allround spisekartoffel, som passer på de fleste middagsborde.

Navigation